Elastiekenkoers 2023 zit vol!

Inschrijving gesloten

Wauw! Dat ging waanzinnig snel, binnen een paar uur waren alle plaatsen gevuld. We zijn als bestuur erg verheugd dat de Elastiekenkoers ondanks drie jaar afwezigheid nog steeds zo enorm leeft! En dat zoveel renners zich in willen spannen om geld op te halen voor het goede doel.

Wat volgt er nu? We gaan de inschrijvingen administratief verwerken en de gelukkigen krijgen binnenkort een bevestigingsmail met daarin o.a.:
• Betaalinformatie
• De planning m.b.t. de pas-avond en trainingen

Was je net te laat met inschrijven? Hieronder kun je je op de reservelijst plaatsen (indien deelnemers zich afmelden/niet betalen).

Sponsor worden? 

Het is ook mogelijk om sponsor te worden van de Elastiekenkoers, laat dan een bericht achter op onze sponsorpagina.

Zet mij op de reserveslijst

Helaas, het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt. Er is echter nog een kans om op Donderdag 22 juni 2023 bij het peloton aan te sluiten wanneer deelnemers zich afmelden/niet tijdig betalen. Laat daarom hieronder je gegevens achter om op de reserve-lijst te komen én meegenomen te worden in de mailing over een volgende editie.

Adres

Aanmeldprocedure

1. Inschrijving alleen mogelijk via deze website;
2. Iedere deelnemer dient zich persoonlijk in te schrijven;
3. De inschrijving is alleen geldig indien het inschrijfformulier is gelezen, akkoord bevonden, digitaal is verstuurd en ontvangen is en tot slot als het inschrijfbedrag van € 175,-- is ontvangen op onze bankrekening;
4. De inschrijving moet voor 06-02-2023 bij ons binnen zijn en het deelnamebedrag à € 175,--moet voor 28 februari 2023 op onze bankrekening bijgeschreven zijn, pas dan is deelname officieel. Indien dit niet het geval is, mogen wij ervan uitgaan dat de belangstelling niet wordt omgezet in deelname en dat het bestuur een andere deelnemer kan uitnodigen.
5. Het inschrijfbedrag bestaat voor € 150,-- sponsorbijdrage (hiervoor ontvang je een ser wielerkleding (broek, shirt, handschoenen en sokken) verder verzekering, vervoer, eten en drinken op 22 juni 2023. De € 25,00 is jullie bijdrage aan het Goede doel.
6. Een inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar;
7. Afmelden voor de Elastiekenkoers kan alleen door een email te zenden naar info@elastiekenkoers.nl en is pas definitief na bevestiging van het bestuur;
8. Indien een renner zich afmeldt nadat de "pasavond" is geweest, kan er geen beroep worden gedaan op teruggave van het inschrijfgeld.
9. Ik ben ervan bewust dat mijn ingevulde gegevens gebruikt worden om mij te informeren over de Elastiekenkoers (zie ook privacy statement op contactpagina)

Alvast hartelijk dank en hopelijk zien wij u snel op één van onze avonden.
Winnen doen we samen!
Namens  het Bestuur Elastiekenkoers.

Stichting Elastiekenkoers

Doneren?

Doneren kan rechtstreeks op het volgende bankrekeningnummer.
NL40 RABO 0325 2021 17
Ten name van:
Stichting Elastiekenkoers 
Onder vermelding van:
Donatie Elastiekenkoers 2023
Hartelijk dank!

Contact

Stichting Elastiekenkoers

De Wieken 10
7491 HM Delden

info@elastiekenkoers.nl

ANBI-Status nummer: 8581.34.202