DSC 0104

De inschrijving is gesloten

Ons peloton is compleet!

Bedank voor de massale inschrijvingen! 

Aanmelden als reserve

Vul het onderstaande formulier in om op de reservelijst te komen. We nemen persoonlijk contact op wanneer er een plaats vrij komt.

Adres

Bijdrage als deelnemer

De Elastiekenkoers komt in beweging voor het goede doel

Het thema van het goede doel van dit jaar is 'In beweging', waarbij we personen/instanties/verenigingen die ondersteund kunnen worden om zichzelf of anderen (sportief) aan het bewegen te krijgen een handje gaan helpen!

Inschrijvingsgeld

Het inschrijfgeld voor deelnemers is €195,-. Dit geld gebruiken wij voornamelijk voor het aanschaffen van de kleding. Iedere deelnemer ontvangt een Elastiekenkoers pak (met wielershirt, -broek, handschoenen en sokken). Deze kosten dragen verder niet bij aan het goede doel en dienen als uniform van de dag waar sponsoren hun stukje zichtbaarheid op kunnen realiseren.

Je eigen bijdrage

Naast het inschrijfgeld, hopen we dit jaar onze deelnemers ook wat meer in beweging te krijgen voor de Elastiekenkoers. We hebben in de loop der jaren mooie acties voorbij zien komen in de aanloop naar de koers, waarmee geld opgehaald werd. Dit was in het laatste jaar iets minder het geval. Daarom vragen wij van onze deelnemers om minimaal €75,- bij te dragen. Dit mag via een mooie actie, maar het mag ook zelf bekostigd worden. We hopen natuurlijk op het eerste.

Ben je een sponsor, of rijd je mee met een sponsor? Dan betaal je enkel de sponsorkosten.

Jouw inzet voor de Elastiekenkoers

ELAS#Inschrijfkosten

Dit zijn de kosten die nodig zijn voor je persoonlijke outfit

Extra2

Dit is je bijdrage voor het goede doel. Hiervoor kun je een actie opzetten of het bedrag zelf overmaken.

Ben je sponsor? Dan betaal je enkel de sponsorkosten.

DSC 0400

Aanmeldprocedure

Neem onderstaande punten in acht voor de aanmelding:

Inschrijving is alleen mogelijk via deze website;

Iedere deelnemer dient zich persoonlijk in te schrijven;

De inschrijving is alleen geldig indien het inschrijfformulier is gelezen, akkoord bevonden, digitaal is verstuurd en ontvangen is en tot slot als het inschrijfbedrag van €195,- is ontvangen op onze bankrekening. Vol = vol.

Het inschrijfgeld à €195,- moet voor 20 februari 2024 op onze bankrekening bijgeschreven zijn, pas dan is de deelname officieel. Indien dit niet het geval is, mogen wij ervan uitgaan dat de belangstelling niet wordt omgezet in deelname en dat het bestuur een andere deelnemer kan uitnodigen;

Het inschrijfbedrag bestaat voor €195,- inschrijfkosten. Van de inschrijfkosten ontvang je een set wielerkleding (broek, shirt, handschoenen en sokken) en daarnaast verzekering, vervoer, eten en drinken tijdens de koers. Daarnaast verwachten we per deelnemer additioneel (dus bovenop de €195,-) €75,- aan bijdrage voor het goede doel (middels actie of eigen inleg);

Een inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar;

Looks 7

Afmelden voor de Elastiekenkoers kan alleen door een email te zenden naar info@elastiekenkoers.nl en is pas definitief na bevestiging van het bestuur;

Looks 8

Indien een renner zich afmeldt nadat de "pasavond" is geweest, kan er geen beroep worden gedaan op teruggave van het inschrijfgeld;

Looks 9

Ik ben ervan bewust dat mijn ingevulde gegevens gebruikt worden om mij te informeren over de Elastiekenkoers (zie ook privacy statement onderaan de pagina)

Alvast hartelijk dank en hopelijk zien wij u snel op één van onze avonden.

Winnen doen we samen!

Hoofdsponsor Elastiekenkoers

Datum

Goed nieuws! Ook in 2024 fietsen we wederom de Elastiekenkoers. Aanmelden mogelijk omstreeks eind januari.

Stichting Elastiekenkoers

Doneren?

Doneren kan rechtstreeks op het volgende bankrekeningnummer.
NL40 RABO 0325 2021 17
Ten name van:
Stichting Elastiekenkoers 
Onder vermelding van:
Donatie Elastiekenkoers 2024
Hartelijk dank!

Contact

Stichting Elastiekenkoers

De Wieken 10
7491 HM Delden

info@elastiekenkoers.nl

ANBI-Status nummer: 8581.34.202

© Elastiekenkoers 2024 • Privacy StatementANBI formulierBeleidsplan 

Gerealiseerd door

Bjvh WS logo zwart