SPONSORMOGELIJKHEDEN

Draag je de Elastiekenkoers een warm hart toe en zou je ons graag willen sponsoren dan bieden wij daarvoor diverse mogelijkheden. Download hieronder het overzicht met sponsormogelijkheden.

 

Download
Sponsormogelijkheden Elastiekenkoers 2018
Sponsormogelijkheden elastiekenkoers2018
Adobe Acrobat document 455.8 KB

ANBI STATUS

Stichting Elastiekenkoers heeft de ANBI status

De Belastingdienst heeft Stichting Elastiekenkoers per .........datum.............  de zogenaamde ANBI status verleend. In goed Nederlands betekent dit, dat de Stichting als een Algemeen Nut Beogende Instelling wordt aangemerkt.

 

Het registratienummer wat hier bij hoort is ............nr................... Eén en ander is ook gepubliceerd op de website van de Belastingdienst en beschikbaar in de brief van de belastingdienst.

 

De belangrijkste voordelen van deze ANBI status voor de Elastiekenkoers en haar sponsoren zijn:

 

·       Er is geen successierecht of schenkingsrecht verschuldigd over schenkingen aan de Elastiekenkoers;

·       Uitkeringen van de Elastiekenkoers zijn vrijgesteld voor het recht van schenking;

·       Donaties door sponsoren zijn voor deze organisaties (onder voorwaarden) aftrekbaar voor de vennootschapsbelasting;

·       Donaties door natuurlijke personen zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (rekening houdend met drempelbedragen).

 


SPONSORING

Sponsorpakketten

De Elastiekenkoers is al enkele jaren een groot succes; door de inzet van velen, maar ook door de sponsorbedragen. Het motto is “noaberschap”; Je kunt het niet alleen! Dus ook deze editie zal de steun van sponsors dus weer hard nodig zijn!

 

Met zijn allen een prachtig goed doel steunen en vele mooie en bijzondere wensen in vervulling laten gaan; dat is noaberschap en dat is Elastiekenkoers. Fietsen is geweldig, maar geld bij elkaar brengen voor een groep medemensen die het heel hard nodig heeft, is nog veel waardevoller.

 

Uiteraard kan er ook een custom-made-sponsorpakket samengesteld worden. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de sponsorcommissie van de ElastiekenkoersOok voor overige vragen omtrent sponsoring of donaties kunt u bij dit adres terecht.